'nv gezond award' verlengt zijn inschrijvingsperiode

Wil je graag je gezonde bedrijfsinitiatieven in de kijker zetten? Dan is er goed nieuws: de inschrijvingsperiode van de ‘nv gezond award’ wordt namelijk verlengd tot en met 30 juni 2013.
De ‘nv gezond award’ is een wedstrijd voor KMO’s en bedrijvenverenigingen in Vlaanderen en Brussel die aandacht hebben voor gezondheid op de werkvloer. Het is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) in samenwerking met Unizo, Idewe, Provikmo, Mensura, Attentia-CBMT, All Day Long, SD Worx, Vitamed en HR-Magazine.
 

Hoe deelnemen?
Elke deelnemer vult een deelnamedossier in waarin gepeild wordt naar de inspanningen die je als bedrijf geleverd heeft op vlak van gezondheid en werk. De deelnamedossiers worden onder de loep genomen door een vierkoppige jury, voorgezeten door Inge Vervotte (voorzitter VIGeZ). Karel Van Eetvelt (Gedelegeerd bestuurder van ondernemersorganisatie UNIZO), Fons Leroy (Afgevaardigd bestuurder van VDAB) en Jef Peuters (Nationaal voorzitter Prebes) vervolledigen de jury.

De winnaar krijgt onder meer de kans om zijn gezonde bedrijfsinitiatieven in HR-Magazine voor te stellen. Een uitgelezen kans dus om je gezondheidsinitiatieven in de kijker te zetten!
Inspiratie nodig? Bekijk dan eens de waaier aan activiteiten die Huishoudhulp van Cauteren, winnaar van de 1ste editie van de nv gezond award, op touw zette.

Surf naar www.nvgezond.be om je in te schrijven of meer informatie te vinden!