Begin tijdig aan je projectvoorstel in de ESF-Applicatie

De deadline voor het indienen van je projectvoorstel(len) binnen één van de lopende ESF-oproepen nadert met rasse schreden.

Dé gouden tip om onnodige indieningstress te vermijden? Begin tijdig aan het aanmaken van je projectvoorstel in de ESF-applicatie!

Je projectvoorstel is momenteel al geschreven op basis van de info die je over de oproep op onze website vond. Om effectief in te dienen, moet je nog de ESF-applicatie (https://esf2007-2013.vlaanderen.be) induiken. Wacht hiermee niet tot het laatste moment! Begin er zo vroeg mogelijk mee...

Nog enkele handige weetjes:

  • Eerste keer in de ESF-applicatie? Hou er rekening mee dat je eerst je organisatie en contactpersonen moet registreren in de ESF-applicatie. Ook partnerorganisaties dienen te registreren! Pas daarna kan je met het aanmaken van je projectvoorstel beginnen. Hoe ga je tewerk? In de startmodule (6,27 MB) vind je alle informatie. Meer uitleg over de contactpersonen en de bijhorende rollen vind je hier.
  • Ondervind je technische problemen? De ESF-helpdesk staat voor je klaar via esfsupport@vlaanderen.be. Met inhoudelijke vragen kan je steeds bij de oproepbeheerder(s) terecht. Hun gegevens vind je bij de oproep op de website.

Je organisatie, bijhorende contactpersonen en eventuele partners zijn al geregistreerd in de ESF-applicatie én je hebt al ervaring met het indienen van projectvoorstellen van de ESF-applicatie. Dan nog loont het nog steeds absoluut de moeite om tijdig te beginnen in de ESF-applicatie zelf. Zo vermijd je in geval van technische problemen lange(re) wachttijden bij de ESF-helpdesk en haal je je niet onnodig veel stress op de hals op de dag van de indieningsdeadline.

Nog een laatste tip voor je indient:

  • Bij vraag 1 van je projectvoorstel kan je geen bijlage opladen. Je bijlage dien je als algemene bijlage op te laden bij je projectvoorstel:

Een gewaarschuwd ESF-promotor is er zoals steeds twee waard. Veel succes!