Openstaande oproepen

Oproep
520
Deadline: 
vrijdag, 30 oktober, 2020

Wat?

Om sociaal en circulair ondernemerschap op lokaal niveau een boost te geven, roepen we verschillende partijen op om zich te verenigen in circulaire hubs. Deze hubs zetten in op netwerken waar stakeholders elkaar treffen en concrete samenwerking aftoetsen.

Deze samenwerkingen moeten resulteren in:

Oproep
507
Deadline: 
vrijdag, 16 oktober, 2020

Deze oproep heeft als doelstelling om het integratieproces van inburgeraars te versnellen en verbeteren. We focussen in het bijzonder op het aspect sociale netwerking en participatie als voorwaarde voor een geslaagd integratieproces. Sociale netwerking en participatie kan op verschillende manieren worden versterkt: via buddywerking, stage, introductie in vrijwilligerswerk, taalstages, kennismakingstraject cultuur-, jeugd-, sportvereniging, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum, buurtwerking, ...

Oproep
516
Deadline: 
woensdag, 30 september, 2020

Wat?

Deze oproep focust op het verhogen van het leer- en aanpassingsvermogen van organisaties en het verbeteren van de werkbaarheid voor diens werknemers.

Oproep
511
Deadline: 
woensdag, 14 oktober, 2020

ESF Vlaanderen lanceert de oproep “SCOPE 2020”, hiermee wil ESF anticiperen op de dynamiek van de arbeidsmarkt en het opleidings- en onderwijsaanbod hierop beter laten aansluiten.

Oproep
512
Deadline: 
woensdag, 30 september, 2020

Sociale economie-ondernemingen en reguliere ondernemingen worden aangespoord om innovatieve samenwerkingsverbanden aan te gaan. De afdeling ESF & Duurzaam Ondernemen en de afdeling Sociale Economie en Werkbaar Werk van het Departement Werk en Sociale Economie willen hen daarin ondersteunen.

Oproep
510
Deadline: 
woensdag, 30 september, 2020

De ESF-oproep “Lokale partnerschappen voor jongeren” wil de positie van jongeren in de samenleving en op de arbeidsmarkt versterken.

Oproep
505
Deadline: 
zaterdag, 31 oktober, 2020

Met deze oproep financiert ESF Vlaanderen opleidingen om de werkbaarheid voor dienstenchequewerknemers te verbeteren.

Oproep
502
Deadline: 
woensdag, 30 september, 2020

Met deze oproep wil ESF Vlaanderen de instroom van kwetsbare werkzoekenden en niet-beroepsactieven in de functie van kinderbegeleiders in de kinderopvang voor baby’s en peuters stimuleren en versterken.

Oproep
494

Deze oproep richt zich exclusief tot organisaties die een project uitvoerden binnen oproep 393 ‘Innovatie door exploratie’ en oproep 394 ‘Innovatie door adaptatie’. Met deze oproep ondersteunen we organisaties die een succesvolle pilot uitvoerden en impact aantoonden om de ontwikkelde dienstverlening op te schalen.